Norge - torsdag den 21. - onsdag den 27. dec. 2000

2000

I år skulle julen være utraditionel! Vi havde valgt at tage til Norge, for at holde en afslappende juleferie sammen med et par venner fra Kolding, Gitte og Hans.

Inden vi tog afsted, var vi blevet advaret om, at Norge er et meget dyrt land at besøge for danskere. Jeg troede ikke helt på, at det kunne være så galt og undrede mig over, at vi skulle købe alt ind og medbringe det hjemmefra. Jeg mente, at det trods alt ikke var noget uland, vi kom til! Men prismæssigt måtte jeg sande, at det holder hårdt for.

Så vi slæbte brød, sukker, mel, gær, kaffe, pålæg osv. osv. med derop. Bilen var fyldt til bristepunktet. Heldigvis kunne vores julegaver ligge i Hans og Gittes bil. Ellers var jeg bange for, at vi var nødt til at rykke gaveshowet frem til den 20. december, hvilket ungerne sikkert ikke havde haft noget imod!

Inden vi tog afsted, var vi også blevet rådet til at smøre madpakker til færgeturen, da der var meget lidt plads på færgerne til Norge og at maden var meget dyrt. Her må jeg sige, at Color-Lines færge mellem Hirtshals og Kristiansand, Christian d. 4., var meget fin indrettet. Masser af plads - og i vores tilfælde - få passagerer. Maden ombord viste sig at koste det samme, som på en dansk restaurant.

Nå, men lad os nu tage turen dag for dag - som vi plejer!


torsdag den 21. dec. og
fredag den 22. dec. 2000
lørdag den 23. dec. 2000
søndag den 24. dec. 2000
mandag den 25. dec. 2000
tirsdag den 26. dec. 2000
onsdag den 27. dec. 2000